Wat is Wat? (Gratis!)

“Wat is wat?” is een mega handige gids is die je helpt om verschillende makeup producten en (vooral) hun texturen te begrijpen. Deze (gratis!) gids biedt waardevolle inzichten die je helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw behoeften en voorkeuren. Het is een handige referentie die je zal helpen om zelfverzekerd en geïnformeerd te winkelen voor makeup.

Makeup Manual (stap voor stap handleiding)

De Makeup Manual is jouw ultieme gids voor een moeiteloze beauty routine, met stapsgewijze (keuze)uitleg en instructies om de perfecte look te creëren.

Stappenplan: Smokey Eyes

Smokey Eyes is nog steeds één van de meest gevraagde oogtechnieken die er zijn. In dit stappenplan vind je de techniek die daarachter hoort.

background

De grootste Online Makeup Cursus

Streef je naar een natuurlijke uitstraling met je makeup, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Stap binnen in dé online video cursus waar ik je meeneem op een reis door texturen, kleuren en technieken om jouw mooiste kenmerken te accentueren.

 

Van het kiezen van de juiste producten voor jouw huidtype tot het perfect aanbrengen ervan, deze cursus biedt stap voor stap uitleg in alle aspecten van makeup.

Wil je jouw makeuproutine een boost geven en de perfecte natuurlijke uitstraling vinden die bij jou past? Een goede dagelijkse basis makeup creëren, zonder constant van trend naar trend springen? En producten te kopen die gewoonweg niet werken?!

Volg dan nu de Complete Natuurlijke Makeup Cursus en ontdek de geheimen voor een stralende look die jouw eigen stijl laat zien.

 

Laat je zelfvertrouwen groeien en geniet elke dag van jouw prachtige zelf!

Makeup Workshops