background

Bruidsarrangementen
vanaf € 400

Bruidsmakeup & Bruidskapsel

Jeej voor de liefde! Het zou een eer zijn als ik je mag laten stralen op deze prachtige dag! Ik kom altijd op locatie, zodat je zelf kunt ontspannen en hier geen omkijken naar hebt.

Ik heb mij, als Bruidsstyliste (iemand die makeup & haarstyling verzorgd voor bruiloften) Ik gespecialiseerd in het creëren van een natuurlijke makeup look. Een prachtige look, waarin jij helemaal jezelf blijft en je beste eigenschappen benadrukt. Uiteraard is het jouw dag, dus jouw wensen staan altijd centraal. Of je nu gaat voor een zwoele oogopslag, rode lipstick of juist een prachtige look die super clean is.. Het is een eer dat ik jou mag laten stralen!

Voorafgaand aan jullie huwelijksdag hebben we elkaar al een aantal keer gesproken en gezien. Een bridal proef is namelijk altijd bij mij in begrepen (ongeveer 8 a 6 weken van tevoren). Op deze manier weten we allebei waar we aan toe zijn en kun je al je wensen doorgeven! Uiteraard doe ik op deze dag ook de makeup en de haarstyling.
Ik noem het onze date. De date die, net als alle dates met jouw grote liefde, leidt tot iets moois! Namelijk de perfecte look die helemaal bij je past! Zodat jij helemaal happy bent op het feest van jullie liefde.

background

Heel erg bedankt dat je mij zo hebt laten stralen gisteren. Het was een fantastische dag!
En m’n make-up en haar zijn de hele dag intact gebleven, super. Ik weet je te vinden voor volgende feesten & partijen én zal je van harte aanbevelen!

– Madelon

Ik wil je héél graag nog ontzettend bedanken voor je geweldige visagie op onze bruiloft. Wat was ik er blij mee, wat was het gezellig met je en wat heeft mijn haar en make-up de hele dag geweldig gezeten!

Echt super: voor iemand die nooit make-up draagt best spannend, maar ik voelde me prachtig. Ook de kritische bruidegom was héél blij! Ik zal je aan iedereen die op zoek is naar een visagiste aanbevelen.

– Nicole

Een lieve, frisse en vrolijke meid die haar vak verstaat. Bij de proefmake-up had ik gelijk een klik met haar.
Tussen het praten door toverde ze mij om in de bruid die ik wilde zijn. Op de grote dag zelf was het niet anders. Rustig en professioneel deed ze haar ding en de make-up zat de hele dag goed. Heb alleen af en toe mijn lippen bij moeten stiften. Echt een aanrader!

– Gerda

background

Bruidsarrangementen

en de mogelijkheden

Haar Extentions

te huur en te koop

Het is bij mij ook mogelijk clip-in haarextentions te huren of te kopen. Bij de proefsessie kijken we of er meer lengte of volume nodig is om zo het mooiste kapsel te creëren. Alle extentions die ik gebruik zijn van 100% echt (human) haar. De prijs van de extentions hangt af van de lengte en kleur.

Wordt ervoor gekozen de extentions te huren, dan kan dit voor één dag en is een borg van € 60 verplicht. Op de trouwdag laat ik een envelop achter waar de extentions weer mee terug kunnen worden gestuurd. Eenmaal terug bij mij, wordt de € 60 borg teruggestort op rekening.

background

Bruidsgasten

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw Bridal Party te voorzien van een mooie look. Ook hier zijn er opties voor makeup & haarstyling arrangementen.

Reserveer de datum van jouw Bruiloft

(Dit is geheel vrijblijvend om te kijken of ik deze datum nog beschikbaar ben)

Alle prijzen zijn inclusief 21% en 9% BTW, exclusief reiskosten € 0,45 per kilometer en andere bijkomende kosten.

Algemene voorwaarden Bruidsarrangementen zijn van toepassing.