Bruidsgast arrangementen
vanaf € 75

Makeup & Haarstyling

Jeej voor de liefde! Naast de bruid, ben ik er natuurlijk ook voor de bruiloftsgasten!

Want jij gaat naar de bruiloft van jouw vriendin/zus/dochter/nicht of misschien wel je schoonzus/schoondochter! En ik zou het een eer vinden als ik je mag laten stralen op deze prachtige dag! De makeup en haarstyling kan altijd op locatie, zodat je zelf kunt ontspannen en hier geen omkijken naar hebt. Dit kan bij jou thuis zijn, op de trouwlocatie (misschien ben je wel als ceremoniemeester nog vanalles aan het voorbereiden) of bij een vriendin thuis, waar jullie je met z’n allen klaarmaken.

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van een natuurlijke makeup look die je beste eigenschappen benadrukt zonder te overweldigend te zijn. Een prachtige look, waarin jij helemaal jezelf blijft, maar dan met een feestelijke touch!

Bruidsgast arrangementen

en de mogelijkheden

Ik bied makeup & haarstyling voor de bruiloftsgasten altijd aan bij de bruid zelf. Ik kom dan bij de bruid op locatie en kan na haar ook meerdere personen voorzien van prachtige makeup of bridalparty haarstyling.
Indien apart van de bruid, kom ik bij een bruiloftsgast op locatie bij een minimale afname van het makeup & haarstyling arrangement of tweemaal een makeup of haarstyling arrangement.

background

Wanneer is de Bruiloft?

Neem contact met mij op


Alle prijzen zijn inclusief 21% en 9% BTW, exclusief reiskosten € 0,45 per kilometer en andere bijkomende kosten.

Algemene voorwaarden Bruidsarrangementen zijn van toepassing.