background

Makeup Cursussen
voor beginners tot professionals

8+ jaar ervaring

als professioneel visagiste

studio in Bussum

of volg jouw cursus online

kleine groepen

max 4 personen of privé training

Sophie van de Visagie staat voor natuurlijke schoonheid. Makeup om jouw unieke zelf te benadrukken, niet te transformeren.

Met alle instagramaccounts, contouring/shaping technieken en tutorials in de beautywereld van nu zien we veel manieren om jezelf geheel om te toveren. Als Makeup Artist (Visagiste) heb ik mij juist gespecialiseerd in natuurlijk uitziende makeup. Hierbij hoort een gezonde, frisse teint en accenten die jouw mooiste kenmerken uit laten komen. Juist daarom zijn deze workshops ook geschikt voor alle leeftijden, brildragend en niet-brildragend.

Ben jij een leuke meid die net begint met makeup? I’ll teach you! Ben je een mooie vrouw, maar heb je geen idee wat je nou precies moet gebruiken? I’ll teach you! Creëer jouw eigen makeup look met deze makeup workshops.

Met de Makeup Workshop neem ik je mee in de wereld van concealers, primers, oogschaduws en uiteraard de technieken die daar bij horen. Van jong tot oud, en van beginner tot de dames die wat anders uit willen proberen.
We creëren samen prachtige natuurlijke look. En ik beantwoord al je vragen. Van een egale teint tot de perfecte smokey eye, en van lips tot cheeks… Een mooiere versie van de al prachtige vrouw die je bent. Het is tijd om je natuurlijke schoonheid te ontdekken… met een likje verf ; )

De workshops die nu te boeken zijn

background

Wat maakt deze visagie workshops uniek?

Sophie van de Visagie (Workshops) is dé studio waar jij inzicht krijgt in de wereld van makeup. Niet een ‘deze look is voor iedereen’ en ‘deze kleuren staan iedereen’, maar een makeup workshop waar jij écht wat aan hebt.

Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 personen. Hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht, met als gevolg: meer kennis en groei! Dit is wat mij onderscheidt ten opzichte van andere makeup workshops.
Maar (!) belangrijker nog: Ik richt mij op de textuur van producten en kleurtheorie, zodat jij na mijn makeup cursus helder hebt welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn. Pas dán kan jij elke look maken die je wilt. Of dat een prachtige dag look is in 5 minuten of een feestlook van een uur (of ook 5 minuten, want dat kan ook gewoon!)… Alles wat jij wilt!

De cursussen duren 3 uur en worden gegeven in mijn centraal gelegen studio in Bussum. Ik ben hierdoor voor iedereen vrij makkelijk te bereiken. Kom je met de trein? Dan zit ik precies tussen de stations Naarden-Bussum en Bussum-Zuid, op ongeveer 10 minuten lopen afstand.

Oftewel: niets houdt jou meer tegen om één van mijn makeup workshops te boeken! Let’s go!

Wat anderen zeggen

background

Nu ook online te volgen!

Met de Online Natuurlijke Makeup Cursus: Creëer een makeup look voor dat TOPWIJF in de spiegel (zelfs als je geen tijd hebt!) geef ik jou stap-voor-stap uitleg met korte video’s hoe je je eigen make-up kunt doen om jouw unieke kenmerken te accentueren. Je eindigt met een frisse, krachtige look die bij jou past en de technieken waardoor je het vol kunt en WILT houden.

Van gezichts- en oogvormen tot kleurbepaling, textuur, applicatietechnieken en 3 oogschaduw looks. ALLES komt aan bod. En je kunt het onbeperkt terugkijken!


Deze cursus bestaat uit:

– meer dan 90 video’s met tips, tricks, uitleg en technieken
– een werkboek met opdrachten om erachter te komen wat nou echt bij je past
– kort & bondige producthandleiding; wat is wat?
– mijn Makeup Manual; in 8 stappen naar een fantastische look