PRIVÉ MAKEUP WORKSHOP (1:1)

175.00

Mijn specialisatie ligt bij wat ik noem “natuurlijk mooi”. Dat betekent dat je huid eruit blijft zien als huid, ookal maak je gebruik van makeup. Laten we vooral onszelf blijven!

De Privé Makeup Training duurt 3 uur. Hierin kijken we samen naar wat jij precies wilt leren of verder ontwikkelen. JIJ bepaalt dus de indeling van deze workshop.
Ben je (vrijwel) nieuw in de wereld van de makeup en heb je (nog) geen idee waar je moet beginnen? Dan gaan we de 8 stappen langs van makeup. Van primer tot de penselen. Van foundation tot oogschaduw. En zelfs een klein deel verzorging dat voorafgaat aan de makeup. -> En als dit allemaal nog klinkt als een vreemde taal: Het komt helemaal goed!

Ik deel al mijn tips & tricks en vooral geheimen met je! Of je nu een mooie daglook wilt creëren, de rust wilt ervaren van het alleen met mij zijn of een look waarin je kan variëren en (verder) experimenteren; alles kan en mag!

 

Waar ik mij ook op wil focussen is welke producten je kunt gebruiken, maar ook voornamelijk de ‘waarom’ en waarom dat precies voor jou werkt en iets anders niet (of minder). Na deze privéles ben ik dan ook overtuigd dat je geen hulp meer nodig hebt met het shoppen naar makeup en je eigen draai geven aan je look. Dus niet een ‘one-way-fits-all’ (want dat is er niet!), maar echt JOUW look.

Artikelnummer: PriveWorkshop Categorie:

Kan je deze data niet en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe Workshop data?

Vul dan onderstaand contactformulier in en dan krijg je mail wanneer ik weer nieuwe data heb toegevoegd!
En/of volg me op instagram @sophievandevisagie daar laat ik het ook altijd weten!