background

Maak je op voor zakelijk succes

Makeup & Haarstyling
voor Personal Branding

Foto’s die perfect bij jou aansluiten

Als persoon en ondernemer.
De manier waarop jij jezelf presenteert tot de manier waarop jouw merk communiceert: het draagt allemaal bij aan jouw succes! Ik ben jouw geheime wapen ;) Of je leiderschap wilt uitstralen, creativiteit of warmte; Ik zorg voor die blijvende indruk die perfect past.

Het is tijd om in jezelf te investeren. Laat de wereld die felle, vastberaden doorzetter zien! Ik geef je extra kracht mee.

Je bent het namelijk hartstikke waard om geweldige foto’s en video’s te hebben waarmee je een verbluffende indruk maakt bij jouw doelgroep! Zet die passie, tijd en aandacht ook in voor de perfecte beeldbank van jezelf.

MAKEUP & HAARSTYLING VOOR O.A.:

Makeup en haarstyling voor vrouwelijke ondernemers bestaat er in allerlei soorten en maten. Zo kan je zakenfoto’s maken voor op jouw website of social media. Maar ik kan ook jouw makeup en haarstyling doen voor bijvoorbeeld een presentatieklus of (sprekers)event.
Ik pas mijn makeup aan aan jouw wensen en waarvoor het is. Wist je bijvoorbeeld dat visagie voor op een podium toch echt net even anders werkt dan visagie voor een foto of video?
(mannen; jullie zijn ook welkom hoor!)

DE JUISTE INDRUK

Jij bent jij! Jouw onderneming is door jou gebouwd, en dus wil je jezelf laten zien. Met de nadruk op jezelf.

Het is belangrijk voor anderen om jou te zien, want zij willen zaken doen met de persoon achter de onderneming! Hoog tijd dus om mooie foto’s te hebben. Ik help je met net dát beetje zelfvertrouwen dat je nodig hebt om als een powervrouw op de foto te staan.

EINDDOEL

Een fris gezicht en prachtig glanzend haar. Dat is wat ik voor jou kan betekenen; op zo’n manier dat jij nog steeds jezelf voelt. En niet dat je achteraf denkt ‘Shit, ik had net die dag een bad hair day‘.

Geen gekke glimmende plekken of vermoeid gezicht, maar een prachtige oogopslag en mooie accenten.

Jij bent een topwijf: tijd voor anderen om dat te zien!

Tarieven

Vraag naar meerdere mogelijkheden