Na een burnout en depressie ben ik in deze droom gestapt:
een droom waar ik elke dag bezig ben met makeup & haarstyling

Sophie van Bijleveld

Herinner je dat meisje nog met haar blonde pijpenkrullen en sproetjes, die altijd zat te tekenen in de les? Nou, dat was ik! Of beter gezegd: dat ben ik nog steeds.
Ik heb nog steeds heerlijke krullen (al ben ik wat donkerder geworden door de jaren heen en zitten er nu highlights in), ben verliefd op mijn sproeten en teken nog steeds elke dag… op mensen ; )

Mijn verstandige ik ging een brede opleiding doen over media en daarna de marketing in. Maar ik kwam na een aantal jaar thuis te zitten met een burnout en een depressie. Het was alsof iedereen om mij heen eindeloos energie had en ik dit tempo niet bij kon houden. Als HSP’er wil ik mijn energie nu stoppen in echte connecties en leuke dingen. In creaties, vrienden en familie, en zaken waar ik echt blij van wordt!

 

In 2016 heb ik die stap gezet. Ik ben wat gaan doen met die eindeloze creativiteit van mij. Wat onschuldig begon als een makeup workshop voor mijn verjaardag is uitgedraaid tot mijn baan als Makeup Artist / Visagiste.
I love my freckles en help daarom graag ook andere mensen om van hun (unieke) kenmerken te houden. Ik heb me om die reden gespecialiseerd in, zoals ik het noem, ‘natuurlijk mooi’. Geen dikke lagen, maar mooi natuurlijk uitziende huid.

Ik heb als Visagiste gewerkt aan diverse fotoshoots, bruiloften, online campagnes en personal branding projecten. Ik mag nu elke dag ‘tekenen’ voor mijn werk en kom thuis in een prachtig huis waar ik met een kop thee en een goed boek onder een dekentje kan kruipen.

 

Elke dag is gevuld met nieuwe mensen, nieuwe verhalen en kansen om te groeien als persoon en als ondernemer. En als jij ook klaar bent voor iets nieuws, geef mij dan de kans om jou te laten stralen!

Ik heb o.a. samengewerkt met

background

I love my freckles

Juist hierdoor heb ik mij weten te onderscheiden in ‘natuurlijk mooi‘. Iedereen heeft een mooie huid, zolang je maar de juiste producten weet te gebruiken. Geen pancake-faces, geen 300 lagen: just beautiful skin.

Dit betekent niet dat er geen rode lippen of sexy smokey eyes aan bod komen. Nee, het betekent alleen dat je niet wordt bedolven onder een muur van foundation.
Alles wat jou jou maakt blijft zichtbaar! Behalve dan dat tijdelijke puistje of andere verkleuringen.