Stap voor Stap:
Smokey Eyes

Smokey Eyes is nog steeds één van de meest gevraagde oogtechnieken die er zijn. Ik denk zelfs dat het nog wint van de Winged Eyeliner. En in dit stappenplan vind je de techniek die daarachter hoort.

Ik ga je bij deze techniek ook meenemen in echt die zwoele, donkere oogopslag. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor wat lichtere kleuren en dan wordt hij wat natuurlijker. Je krijgt dan een iets zachtere uitstraling.
Kies je voor wat lichtere kleuren, dan zal je zien dat je de Smokey Eyes techniek ook voor een dagelijkse makeuplook kan gebruiken.

ervaring_visagieworkshop
SmokeyEyes_voorfoto
SmokeyEyes_StapvoorStap

De klassieke Smokey Eyes techniek is een manier van oogschaduw opbrengen op een verticale manier; van onder naar boven. (Of van boven naar onderen… het is maar hoe je het ziet). Je krijgt een prachtige gradatie van donker naar licht. Dát is waar het bij Smokey Eyes om draait!

 

Dit stappenplan is speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij, op jouw eigen gewenste locatie en op welk moment dan ook, aan de slag kunt met het aanleren van deze prachtige oogschaduwtechniek: Smokey Eyes. Aan de hand stap-voor-stap uitleg en foto’s laat ik je zien hoe je de perfecte Smoke Eyes creëert.

NU voor maar

€ 9,95