Koningsdag makeup

24 april 19.30u
Een uur via Zoom

We gaan even creatief doen.
Creatief met oranje!
ps. wat we gaan doen kan je natuurlijk met elke kleur doen, maar we haken aan op Koningsdag natuurlijk!

Welkom bij de Makeup Live Masterclass: Koningsdag editie! En welke look we precies gaan bespreken bepaal jij! Ik heb vier inspiratiefoto’s waar je uit kan kiezen. Schrijf je in voor deze GRATIS Livesessie op 24 april om 19.30 uur via Zoom en ontdek alles wat je moet weten voor leukste makeup aanstaande Koningsdag!

Ontvang waardevolle tips en tricks tijdens
mijn Live Makeup Masterclass

1. Oranje met Goud

2. Diep Oranje

3. Grafische Eyeliner

Wat kan je verwachten?

Tijdens mijn één uur durende sessie neem ik je mee in de wereld van ‘even iets anders‘: Een feest makeup waar jij de show mee steelt op Koningsdag! Vergeet even de allerdaagse makeup en creëer met mij een fantastische oranje party look!
Verwacht een uur vol inspiratie, tips en trucs om een unieke en opvallende look te creëren die perfect past bij dit oranje feestje. En trouwens… Jij bepaalt mee wat we gaan doen!

Creativiteit en Insider Geheimen

Ik daag je uit om je creativiteit uit je broekzak te halen en écht iets te maken wat je nooit zou durven doen! Het resultaat? Een geweldige makeup look die een glimlach op je gezicht tovert en je onderscheidt van de massa. En denk je nu: Dit kan ik nooit?! Ik neem je stap voor stap mee in dit feestje, welke producten je het beste kan gebruiken en hoe deze ooglook opgebouwd moet worden.

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig! Vul het formulier in en klik op Verzenden. Klaar! Je hebt je dan aangemeld voor de Makeup Live Masterclass: Koningsdag editie. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je alle details om deel te nemen aan de live sessie via Zoom. Zet het wel even in je agenda ;)

Maar wacht even…
Jij bepaalt! Ik heb drie inspiratiefoto’s. Met inschrijven kies jij tussen 1, 2, en 3. De makeup met de meeste stemmen gaan we maken met de Livesessie.
ps. Niet getreurd: Ik zal alle drie de ideeën achteraf namaken. Hier krijg je dan een korte video over.

Maak een te gekke look voor Koningsdag!

1. Oranje met Goud

2. Diep Oranje

3. Grafische Eyeliner

Hi, ik ben Sophie

Ik werk al 7 jaar als Visagiste en heb inmiddels al prachtige merken in mijn ‘portfolio’ (lees: Andrélon, Wehkamp, Picnic, D-Reizen, Miss Nederland…). Ik vind de makeup die je tegenkomt online veel te heftig. 💭 “Ik wil gewoon mijn sproeten blijven zien!” Daardoor help ik graag ook andere mensen om van hun (unieke) kenmerken te houden. Ik heb me om die reden gespecialiseerd in, zoals ik het noem, ‘natuurlijk mooi’.
Geen dikke lagen, maar mooi natuurlijk uitziende huid.

Aankomende Live Makeup Masterclass

FANTASTISCHE ORANJE PARTY MAKEUP

1. Oranje met Goud

2. Diep Oranje

3. Grafische Eyeliner