Het kiezen van een nieuwe Foundation en Concealer

Deze Livesessie is helaas al geweest

Leer hoe je je huidskleur perfect matcht met de juiste Concealer en Foundation tijdens mijn online Livesessie

Welkom bij de Makeup Live Masterclass! Ben je op zoek naar de perfecte Concealer en Foundation, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen! Schrijf je in voor deze GRATIS Livesessie op 19 maart om 20.00 uur via Zoom en ontdek alles wat je moet weten om de juiste producten te kiezen en aan te brengen.

Ontvang waardevolle tips en tricks tijdens
mijn Live Makeup Masterclass

Wat kan je verwachten?

Tijdens mijn één uur durende sessie neem ik je mee in de wereld van Concealers en Foundations. Ik leg je alles uit over de verschillende texturen van de producten en laat je zien hoe je de perfecte kleur kiest die bij jouw huid past. Geen gedoe meer in de winkel met verschillende testers, ik leer je de trucs om de juiste kleur te vinden zonder twijfel.

Makeup Expert Tips

Deze Live Makeup Masterclass is iets minder handson dan wanneer ik laat zien hoe je oogschaduw opdoet bijvoorbeeld. Maar wél bomvol kennis! Ik leg het kiezen van de makeup producten stap voor stap uit. Van het kiezen van de juiste kleur tot het aanbrengen van de producten, ik beantwoord al je vragen en geef handige tips en tricks. En het beste van alles? Je kunt gewoon vanuit huis meedoen! In pyjama als je wilt…

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig! Vul het formulier in en klik op Verzenden. Klaar! Je hebt je dan aangemeld voor de Makeup Live Masterclass over Foundation en Concealer. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je alle details om deel te nemen aan de live sessie via Zoom. Zet het wel even in je agenda ;)

Verbeter je makeup skills met mijn gratis Livesessie en
krijg professioneel advies over Concealer en Foundation

Hi, ik ben Sophie

Ik werk al 7 jaar als Visagiste en heb inmiddels al prachtige merken in mijn ‘portfolio’ (lees: Andrélon, Wehkamp, Picnic, D-Reizen, Miss Nederland…). Ik vind de makeup die je tegenkomt online veel te heftig. 💭 “Ik wil gewoon mijn sproeten blijven zien!” Daardoor help ik graag ook andere mensen om van hun (unieke) kenmerken te houden. Ik heb me om die reden gespecialiseerd in, zoals ik het noem, ‘natuurlijk mooi’.
Geen dikke lagen, maar mooi natuurlijk uitziende huid.