Live Makeup Masterclasses

Makeup Livesessie / Masterclass over één specifiek onderwerp
Een uur via Zoom

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AANKOMENDE LIVESESSIES?

Ik wil dat je de mooiste, meest krachtige versie van jezelf bent. Ik geloof dat make-up een hulpmiddel en een kunstvorm is, maar het moet niet als werk voelen. Maar wat ik merk, zeker met de opkomst van social media, is dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dat je geen idee hebt wat je nou moet gebruiken en hoe je dat moet gebruiken.

That’s where I come in…

Ik leer je bij elke Live Masterclass over één product en/of techniek. Zo blijft het behapbaar. Je kunt deze nieuwe kennis in werking stellen en een maand later leer je weer over een ander onderwerp en kan je daar weer mee aan de slag!

Je leert bijvoorbeeld hoe je de juiste producten kiest die jouw flatteren, welke kleuren voor jou werken, over textuur en over hoe je een product opdoet. Allemaal met als doel om jou dat TOPWIJF te laten voelen als je in de spiegel kijkt, zónder jezelf te verliezen.

Met de Livesessies bespreken we de theorie en gaan we samen creëren (want door te doen leer je!) Ik geef ik je virtuele high-fives, begeleiding en feedback, terwijl we over het product praten. En uiteraard is er tijd om vragen te stellen!

background

Welkom bij de

Live Makeup Masterclasses

Deze Livesessies halen de overwhelm uit de wondere wereld van makeup.
Word niet meer beïnvloed door social media of marketing.
SNAP welk product je moet hebben; de wie, wat, waar & waarom’s!

Wat gaat er gebeuren?

Maak je klaar om je makeup naar een hoger niveau te tillen met deze exclusieve Livesessies van 1 uur, waarin we dieper ingaan op specifieke onderwerpen om je vaardigheden te verbeteren. Makeup is leuk! Als je SNAPT wat je doet wordt het alleen nog maar leuker!

Waarom wil je dit?

– Professionele begeleiding: met 7 jaar praktijkervaring kan ik je zeker wat trucjes leren!
– Perfect voor beginners: Of je nu een makeup liefhebber bent of een complete beginner, deze sessies zijn speciaal voor jou gemaakt.
– Natuurlijk mooi: Ontdek de geheimen van een snelle en gemakkelijke natuurlijke makeuplook. Geen dikke lagen, maar mooi natuurlijk uitziende huid.
– Eén onderwerp per keer: Je kan zelf kiezen waar je bij wilt aanschuiven – wat jij interessant vindt. Even één teentje in het water dippen…
– Waarschijnlijk kan ik nog 300 redenen bedenken, maar dit zijn wel de grootste!

GRATIS

PLATFORM
ZOOM

DUUR
1 UUR

FREQUENTIE
1x PER MAAND

TIJDSTIP
20.00u

Hi, ik ben Sophie

Ik werk al 8 jaar als Visagiste en heb inmiddels al prachtige merken in mijn ‘portfolio’ (lees: Andrélon, Wehkamp, Picnic, D-Reizen, Miss Nederland…). Ik vind de makeup die je tegenkomt online veel te heftig. 💭 “Ik wil gewoon mijn sproeten blijven zien!” Daardoor help ik graag ook andere mensen om van hun (unieke) kenmerken te houden. Ik heb me om die reden gespecialiseerd in, zoals ik het noem, ‘natuurlijk mooi’.
Geen dikke lagen, maar mooi natuurlijk uitziende huid.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle Livesessies die nog komen?

Maar weet je nog niet of je bij deze Livesessie wilt zijn?
Geen probleem!
Vul dan dit formulier in en dan zet ik je op de insiders lijst!