background

Smokey Eyes

Kerst Makeup Workshop

Smokey Eyes is voor iedereen!

Ja, ook voor jou ja! Je moet alleen even weten hoe..

background

WAT GAAN WE DOEN IN DEZE WORKSHOP?

In deze speciale feest editie laat ik je zien hoe je je eigen Smokey Eyes ooglooks kunt creëren met de beste producten om het ook te laten zitten! Prachtige glanzende oogschaduws, kleur of klassiek zwart, van primers tot mascara: ik vertel het je allemaal.

WIE DOEN ER MEE?

Wil jij gaan voor zie sexy, zwoele Smokey Eyes? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of zie je er altijd uit als een pandabeer? Dan is deze Smokey Eyes Makeup Workshop speciaal voor JOU!

HOE ZIET DE WORKSHOP ERUIT?

De Kerst Makeup Workshop duurt 2 uur. Je bent zelf bezig om de look op jezelf te creëren; een handson workshop dus! Ik heb ruimte voor max. 4 personen, dus er is veel persoonlijke aandacht.

Of je nu gaat voor de glitters en het ‘party ready’ gevoel, of dat je meer voor de zwoele, sexy Smokey Eyes wilt gaan: ik laat je zien hoe het moet! Geen: “Ik doe maar wat.” We gaan een prachtige look creëren voor de feestdagen!

In deze speciale feest editie laat ik je zien hoe je je eigen ooglooks kunt creëren met de beste producten om het ook te laten zitten! Van eyeliner tot prachtige glanzende oogschaduws, van primers tot mascara: ik vertel het je allemaal.

Waar gaan we ons op richten in de 2 uur durende Kerst Makeup Workshop?
– Smokey Eyes oogschaduwtechniek
– houdbaarheid
– mattes, metallics, shine & glitters
– kiezen van de juiste mascara

Kerst_MakeupWorkshop_SmokeEyes
Kies je datum en tijdslot!