background

Makeup in 2 Minuten!​

21 MEI 19.30u
Een uur via Zoom

BACK TO THE BASICS.

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om er elke dag stralend uit te zien? Wil je leren hoe je met slechts een paar producten een frisse en natuurlijke makeup look kunt creëren die perfect past bij jouw drukke levensstijl? Dan is deze makeup masterclass perfect voor jou!

Ontvang waardevolle tips en tricks tijdens
mijn Live Makeup Masterclass

Wat kan je verwachten?

Tijdens mijn één uur durende sessie neem ik je mee in de sneltrein: Een mooie frisse uitstraling in zo min mogelijk tijd! Denk hierbij aan een geweldige tinted moisturizer en een mooie cream blush bijvoorbeeld. Geen idee waar ik het nu over heb? Dan zeker even inschrijven ;)
Ontdek eenvoudige technieken om een gezonde gloed te bereiken zonder al te veel poespas. En krijg praktische tips voor het kiezen van de juiste producten voor jouw huidtype en teint.

Insider Geheimen

Stel je voor: een snelle en moeiteloze makeup routine die je elke ochtend kunt volgen voor een frisse en natuurlijke look. Dat is precies wat deze exclusieve “Makeup in 2 Minuten” Livesessie te bieden heeft. Het gaat niet alleen om het aanbrengen van makeup, maar om het leren van praktische technieken die je in slechts enkele minuten kunt toepassen, waardoor je er de hele dag stralend uitziet.
Of je nu een drukke ochtendroutine hebt of gewoon op zoek bent naar een eenvoudige makeup waardoor je er nét even iets frisser uitziet; de “Makeup in 2 Minuten” masterclass is perfect!  Meld je aan en ontdek hoe je in slechts enkele minuten een prachtige look kunt creëren die bij jou past.

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig! Vul het formulier in en klik op Verzenden. Klaar! Je hebt je dan aangemeld voor de Makeup Live Masterclass: Makeup in 2 Minuten. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je alle details om deel te nemen aan de live sessie via Zoom. Zet het wel even in je agenda ;)

Maar wacht even…
Het kan zijn dat je er niet live bij kan zijn. Dat is natuurlijk jammer, maar geen probleem! Na afloop krijg je altijd de opname in de mail! Die kan je dan een week terugkijken 🤩 Dus zeker waar je in te schrijven!

Klaar in een flits!

21 MEI om 19.30u

Hi, ik ben Sophie

Ik werk al 8 jaar als Visagiste en heb inmiddels al prachtige merken in mijn ‘portfolio’ (lees: Andrélon, Wehkamp, Picnic, D-Reizen, Miss Nederland…). Ik vind de makeup die je tegenkomt online veel te heftig. 💭 “Ik wil gewoon mijn sproeten blijven zien!” Daardoor help ik graag ook andere mensen om van hun (unieke) kenmerken te houden. Ik heb me om die reden gespecialiseerd in, zoals ik het noem, ‘natuurlijk mooi’.
Geen dikke lagen, maar mooi natuurlijk uitziende huid.

Aankomende Live Makeup Masterclass

MAKEUP IN 2 MINUTEN